Tehnici tradiționale
facilitățile de astăzi

Având activitate în zona de Nord a Bucureștiului (Pipera-Băneasa-Voluntari) VIP Thai Massage oferă clienților săi privilegiul serviciului de acasă, cu o varietate de tratamente speciale și tipuri de servicii de masaj liniștitoare în scopuri medicale și terapeutice. Maseuzele noastre certificate și cu înaltă calificare oferă toate avantajele tehnicilor tradiționale de masaj thailandez, în ceea ce privește refacerea și întreținerea vieții.

Vindecarea prin
Masajul Tailandez

Pregătește-te pentru a intra într-o lume a relaxării, a fericirii pașnice și a liniștii mentale: cunoscătoare ale celor mai importante aspecte ale spiritului tradițional, conștientizarea, atenția și concentrarea personalului nostru, vă oferă o gamă completă de tehnici de masaj pentru a vă duce într-un paradis unic de pace și liniște. Întrebarea este: Sunteți gata?

Masaj tradițional thailandez.
Serviciu exclusiv de acasă!

Suntem dedicați pentru a aduce confort și relaxare prin serviciul de masaj mobil acasă, la birou, hotel sau la centre de îngrijire. Contactați-ne pentru a programa o întâlnire.

Luați legătura cu noi pentru a vă bucura de avantajele masajului tradițional thailandez de la profesioniștii noștri calificați și certificați.

Adina Ciotoianu

+40749768358

Urmăriți conturile noastre sociale

Distribuiți VIP Thai Massage
prin intermediul Social Media

English