Ce este masajul Thailandez?

Masajul Thai este o atingere "terapeutică". Este relativ nou pentru spa-urile moderne, dar se crede că a fost dezvoltat de Jivaka Kumar Bhaccha, medic pentru Buddha, acum mai mult de 2500 de ani ca mod de vindecare. Masajul thailandez utilizează întinderea pasivă și presiunea ușoară de-a lungul liniilor energetice ale corpului pentru a crește flexibilitatea, a ușura tensiunea musculară și a articulațiilor și a echilibra sistemele energetice ale corpului.

Cum se simte masajul Thailandez?

Masajul Thai are rădăcini într-o tradiție spirituală, iar scopul său este de a vindeca o persoană fizic, emoțional și spiritual. Acesta este motivul pentru care masajul thailandez este mai energizant și mai riguros decât formele clasice de masaj deoarece o parte din masaj include mutarea corpului prin spațiu. Oamenii descriu masajul thailandez ca relaxant și energizant. Mulți oameni consideră că masajul thailandez are beneficii cum ar fi reducerea stresului, îmbunătățirea circulației, creșterea energiei și a flexibilității, îmbunătățirea gamei de mișcare și centrarea minții și corpului.

Care sunt beneficiile masajului Thailandez?

Beneficiile masajului thailandez sunt numeroase și tratează un spectru larg de probleme fizice. Masajul tradițional thailandez este, de asemenea, bine cunoscut pentru capacitatea sa de a curăța căile energetice. Beneficiile dovedite din punct de vedere științific ale masajului tradițional thailandez sunt: ​​Creșterea flexibilității și a gamei de mișcări; Eliminarea durerii musculare și a spasmelor musculare; Îmbunătățirea posturii; Calmează sistemul nervos și generează un profund sentiment de relaxare; Stimularea circulației sanguine și a drenajului limfatic.

La ce să te aștepți?

Stați relaxați și confortabil, pentru că vă aflați acasă! Pregătirea necesară înainte de a primi un masaj thailandez de la profesioniștii VIP Thai Massage Home Service este într-adevăr minimă. VIP Thai Massage Home Service oferă toate condițiile necesare efectuării masajului. Masajele noastre durează 60 de minute, dar acest timp poate fi prelungit printr-o programare anterioară.

Cum funcționeazâ VIP Home Service?

Contactați-ne! Trimiteți-ne un mesaj prin intermediul WhatsApp sau trimiteți-ne un e-mail pentru a programa o întâlnire pentru o ședință de serviciu la domiciliu. Specialiștii noștri de masaj VIP thailandez vor aștepta să aducă confort și relaxare prin serviciul nostru de masaj mobil, acasă, la birou, hotel sau centrul de îngrijire!

Produse Speciale

Uleiul de cocos este un excelent balsam pentru piele care conține trigliceride, grăsimi naturale, care penetrează adânc, hidratează și acționează ca o barieră protectoare împotriva daunelor produse de mediu şi de radicalii liberi. Aflați mai multe despre uleiul de cocos produs din ingrediente 100% naturale, oferit de VIP Thai Massage.

Varietatea tipurilor de masaje și a tratamentelor speciale oferite de VIP Thai Massage home service, transformă totul într-o experiență plăcută de relaxare. Contactați-ne pentru a vă interesa despre ședințele la domiciliu.

Adina Ciotoianu

+40749768358

Urmăriți conturile noastre sociale

Distribuiți VIP Thai Massage
prin intermediul Social Media

English