Ulei de cocos Home made
50 ml, 20 Lei

Vă punem la dispoziție uleiul de cocos organic nerafinat, extras la rece, printr-o metodă naturală, specifica unei rețete vechi filipineze, obținută de către terapeutele noastre. Uleiul de cocos organic nerafinat extras la rece este cel mai benefic dintre toate, deoarece păstrează nemodificate toate proprietățile sale.

Beneficii pentru piele

Acesta are proprietăți hidratante extraordinare și ajută la refacerea epidermei.

Beneficii pentru ten

Datorită conținutului bogat de antioxidanți, Vitamina A și E, Uleiul de cocos are proprietăți anti-îmbătrânire, reducând efectele nocive ale radicalilor liberi care îmbătrânesc pielea , iar acidul ferulic ajută la estomparea ridurilor fine.
Uleiul de cocos este un excelent balsam pentru piele care conține trigliceride, grăsimi naturale, care penetrează adânc, hidratează și acționează ca o barieră protectoare împotriva daunelor produse de mediu si de radicalii liberi.
Sunați sau trimiteți un mesaj pe WhatsApp pentru a afla mai multe informații despre cum puteți comanda produsele naturale din ulei de cocos.

Luați legătura cu noi pentru a vă bucura de avantajele masajului tradițional thailandez de la profesioniștii noștri calificați și certificați.

Adina Ciotoianu

+40749768358

Urmăriți conturile noastre sociale

Distribuiți VIP Thai Massage
prin intermediul Social Media

English