Masajul tradițional Thai

Masajul tradițional Thai este o formă de manipulare corporală sau bodywork, cum este cunoscută în occident, și presupune o intervenție directă asupra corpului, prin tehnici de presopunctură, mobilizări și elongații. Acest masaj ajută la creșterea mobilității și flexibilității, îmbunătățește circulația și tensiunea arterială, detensionarea musculaturii și a țesuturilor conjunctive.

Masajul Hilot

Hilot este cea mai veche și mai secretă artă a filipinelor. Combinând metodele chiropractice și tehnicile de meditație antice filipineze, un masaj Hilot nu numai că ajută la atenuarea tensiunii musculare, dar este și un remediu pentru ameliorarea articulațiilor dureroase.

Masajul Lomi-Lomi

Este un masaj străvechi hawaiian care presupune folosirea antebrațelor, coatelor și mâinilor, iar manevrele se fac prin mișcări lungi și continue și se concentrează pe straturile musculare profunde și de-a lungul tendoanelor. Acest masaj este recomandat tuturor ce doresc să-și mențină starea de sănătate și tuturor care suferă de contractări ale musculaturii, de oboseală cronică și tulburări depresive.

Masajul Ayurveda

Acest masaj are o tradiție indiană de peste 3000 de ani și este recunoscut în întreaga lume deoarece aduce îmbunătățiri atât la nivelul fizic cât și psihic. Ajută la tonifierea musculaturii, combate starea de oboseală, elimină toxinele din organism, îmbunătățește circulația sanguină, revigorează organismul și redă mobilitatea articulațiilor înțepenite.

Masajul Balinez

Terapia prin masaj Balinez, originară din exotica insulă Bali, este una dintre cele mai vechi tehnici de masaj tradițional din Indonezia. Acesta este unic prin faptul că reunește mai multe practici din medicina alternativă, precum terapia prin masaj, presopunctură, reflexoterapie și aromaterapie.

Masajul Shiatsu

Shiatsu este un stil de masaj japonez, care combină tehnici orientale cu elemente de anatomie și fiziologie din medicina modernă. Se poate spune că este “acupunctura fără ace”. “Shiatsu” este un cuvânt japonez care înseamnă “presiunea degetelor”, presiune care se aplică pe liniile energetice ale corpului (mediene) pentru a stimula fluxul energetic natural “CHI”. Metoda ajută și la vindecarea anumitor boli.

Masajul Suedez

Masajul Suedez reprezintă prima metodă modernă de masaj, fiind una dintre cele mai răspândite tehnici terapeutice din lume. Ajută la relaxarea musculaturii, la eliminarea stresului și îmbunătățește circulația sanguină.

Masajul Bamboo Sticks

Tehnica cu bețe de bambus înseamnă o manevrare activă a articulațiilor, presopuncturâ activă, precum și manevre de drenaj limfatic. Deși unele manevre par dureroase și rigide, nu sunt deoarece bambusul nu este un lemn dur, iar țesuturile se pot mula și lua forma bețelor utilizate, dețesionând fără a provoca dureri. Acest masaj ajuta la îmbunătățirea sistemului muscular și osteoarticular, la detensionarea articulațiilor și la remodelarea corporală.

Masajul Anticelulitic

Masajul anticelulitic are scopul de a remodela țesutul adipos și de a îndepărta celulita într-o proporție cât mai mare.

Produse Speciale

Uleiul de cocos este un excelent balsam pentru piele care conține trigliceride, grăsimi naturale, care penetrează adânc, hidratează și acționează ca o barieră protectoare împotriva daunelor produse de mediu şi de radicalii liberi. Aflați mai multe despre uleiul de cocos produs din ingrediente 100% naturale, oferit de VIP Thai Massage.

Prețurile serviciilor la domiciliu

Luni - Sambata
90 min / 250 Lei
12:00 PM – 21:00 PM
Luni - Sambata
120 min / 290 Lei
12:00 PM – 21:00 PM
Abonament Vip Thai Massage
Abonament Valabil 3 luni
10 Ședințe / 90 min / 2150 Lei
12:00 PM – 21:00 PM
Abonament Vip Thai Massage
Abonament Valabil 3 luni
10 Ședințe / 120 min / 2500 Lei
12:00 PM – 21:00 PM

Pentru clientii deja existenti ce isi reinoiesc abonamentul de la ultima sedinta ramasa, pretul va fi de 1950 lei / 2300 lei -2 ore. Valabil doar la Abonament*

Varietatea tipurilor de masaje și a tratamentelor speciale oferite de VIP Thai Massage home service, transformă totul într-o experiență plăcută de relaxare. Contactați-ne pentru a vă interesa despre ședințele la domiciliu.

Adina Ciotoianu

+40749768358

Urmăriți conturile noastre sociale

Distribuiți VIP Thai Massage
prin intermediul Social Media

Beneficiile și efectele masajelor și terapiilor diferă de la o persoană la alta în funcție de starea de sănătate, alimentație stil de viața, mod de gândire, relații inter personale, etc. Din acest motiv VIP Thai Massage nu garantează că vă veți simți mai bine imediat sau în viitor.
English